4 tojás
150 g vaj
3 ek tej
140 gr porcukor
160 gt rizsliszt
6 gr sütőpor
2 marék aprított dió
60-70 gr étcsoki feldarabolva
1,5 marék aszalt sárgabarack felprítva
A tojásfehérjét felverem, majd habosra keverem a vajat a porcukorral. Utána hozzáadtam a sárgákat, majd beleforgattam a vajas masszába a felvert habot. A rizslisztet elkevertem a sütőporral és a felaprított hozzávalókkal és ezt is a tojásos keverékhez adtam.
Egy sütőpapírral bélelt kenyérformába megy és 175 fokos sütőben kb 40 percet sül.
Ha kész a tetejét lel lehet kenni olvasztott vajjal és porcukorral megszórni.
Több idő kell neki a sütőben.
A réteslapokat óvatosan tekerd ki, majd fektesd egy tiszta konyharuhára. A vajat olvaszd meg, kend meg vele az első lapot, és erre fektesd a következőt. Három-négy lap kerüljön egy...
Elkészítési idő:1. A tejet langyosítjuk, az egyik 1 dl tejben elkeverünk 1 kk cukrot, az élesztőt és 1 ek lisztet, majd hagyjuk 2x-esére megkelni. A másik 1 dl tejben elkeverjük a 6 tojássárgáját...
Elkészítési idő: 3 óraElkészítés : A pudingporból, a tejből, a cukorból a szokásos módon pudingot főzünk jó sűrűre, és hagyjuk legalább langyosra kihűlni, majd kisebb adagokban hozzáadjuk a tejfölt, és...
Elkészítési idő: