200 gramm natúr darált mandula,
kb 70-75 gramm dw porcukorhelyettesítő,
mandulaaroma ízlés szerint
és víz
Az egészet összegyúrjuk és csokimázzal leöntjük. Én kakaóporból készült csokimázat használtam. "
Tészta A marcipánt annyi tojásfehérjével felpuhítjuk, hogy kenhető állagú legyen. A maradék tojásfehérjét a cukorral habbá verjük. A habot óvatos mozdulatokkal hozzákeverjük a kép...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElmorzsoltam a kockára feldarabolt hideg vajat a liszttel, majd a cukrot, a tojássárgáját is hozzágyúrtam. Amennyire tudtam, gombóccá tapasztottam, folpack fóliába csomagolva kissé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűez élesztőt fel futtatom a tejjel pici cukorral össze állitom az alapanyagokat 45percig kelesztem kelés után még egyszer át gyúrom pici darabokat csipek belöle (kb jó tenyérn...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA cseresznyét megmossuk és kimagozzuk. A tejcsokit daraboljuk. A három tojást felverjük. A vajat felolvasztjuk vízgőz felett, majd hozzákeverjük az étcsokit és a barna cukrot, a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű