6 db tojássárgája
80 g kristálycukor
1 csipet só
50 g kakaópor - holland
1 evőkanál víz
6 db tojásfehérje
40 g kristálycukor
1 teáskanál citromlé
Először a tojásokat válasszuk ketté. A tojás sárgát, a cukrot, sót, a kakaóport és a vizet keverjük ki krémesre. A tojásfehérjét a cukorral és a citromlével verjük kemény habbá. A kakaós keveréket lazítsuk fel a kihabosított a fehérjehabbal. A kész piskótalapot kenjük ki a sütőpapírral fedett gáztepsi méretű lemezre. 190 C fokos sütőben 15 perc alatt süssük készre a piskótát légkeverés nélkül, majd hagyjuk a lemezen teljesen kihűlni. A kihűlt piskótalapot fordítsuk át egy másik sütőpapírra, húzzuk le róla azt a papírt, amin sült.
A pudingot a tejjel és cukorral összefőzzük, majd beletesszük a margarint és a kakaóport, ezzel töltjük meg a kekszet.
Elkészítési idő:A mandulát a mézzel és a forróvízzel alaposan összekeverem, majd 5-10 perc állás után leszűröm, és a leírásnak megfelelően elkészítem a pudingot (tej helyett a mandulás lét használ...
Elkészítési idő: 30A sütőt előmelegítjük 170 fokra. A banánt és az almát aprítógépben pürésítjük (reszelni is lehet), majd mixerrel beledolgozzuk a tojások sárgáját, a mézet/édesítőt, a kókuszreszelé...
Elkészítési idő: