3 nagy alma reszelve
20 dkg darált mák
4 tojás
1 tk. szódabikarbóna
5 ek. eritrit
1 tk. fahéj
1kk. vaníliaőrlemény
fél citrom reszelt héja és leve
Az almákat lereszeljük, a fahéjjal, a vaníliával,a citromlével és héjjal ízesítjük. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét habbá verjük. A sárgáját az eritrittel fehéredésig keverjük. A mákkal vegyítjük a szódabikarbónát.
Végül a sárgákat, a mákot és a fehérjehabot alaposan összeforgatjuk. Szilikon sütőformába, vagy sütőpapírral bélelt alumínium formába öntjük a masszát és 180 fokra előmelegített sütőben 35 perc alatt készre sütjük.
Paleotthon
7 dl víz pár levél menta vagy bazsalikom ízlés szerint eper 10-20 dkg porcukor Az epret és a pár bazsalikomlevelet adjuk a vízhez, keverjük el a porcukorral, majd kb. 5 percig...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások fehérjét habbá verjük. A margarint a porcukorral és a tojások sárgájával habosra keverjük és hozzáadjuk a lisztet, a rumot, majd a tojások felvert habját. Összekeverjük,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1., Vedd elő a legnagyobb gáztepsidet! 2., Süss 10 tojásból (vagy 6 tojás+4 ek víz) egy piskótát, majd cérnával vágd ketté! (Ez lesz az alja és a teteje.) 3., Aztán süss még egy...
Elkészítési idő: 2 óra + Nehézség: KönnyűA töltelékhez az almákat meghámozzuk, lereszeljük. Egy lábosban ízlés szerinti mennyiségű cukorral 10-15 percig pároljuk, nem kell, hogy teljesen elpárologjon a leve. A pudingot...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes