Tarja
Sajt
tojás
gomba
tejfől
a tarját besózzuk, hirtelen serpenyőben elősütjük, majd kizsírozott tepsibe tesszük. 1 kg gombát hagymával puhára pirítunk, sóval és fehérborssal ízesítjük. A gombaragut a hús köré rakjuk (mintegy falat képezve), meglocsoljuk tejföllel, majd megszórjuk reszelt sajttal (csak a ragut). A húsokra egy-egy tojást ütünk, pirospaprikával megszórjuk és kb. 1,5 óra alatt, fóliával letakarva készre sütjük.
Ui.: aki nem szereti a gombát, készítse el hagymás csirkemájjal. Azzal építsen falat a hús köré.
A karajt leválasztottam a csontról, valamit a szűzérmét is, az enyémen az is volt. A csontot félretettem a levesnek. A húst szeletekre vágtam, sóztam, frissen őrölt borssal és kömé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnát kis kockákra, a paprikát, paradicsomot és a hagymát karikákra vágtam. A húst sózzuk, borsozzuk és egy kevés olajon megsütjük. A szalonnát kipirítjuk, rádobjuk a hagym...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA burgonyát héjában 35 perc alatt megfőzzük. Közben az olajon fehéredésig pirítjuk a húst, majd a kétféle hagymával együtt pirítjuk. Belekeverjük a paradicsompürét, azzal is lepi...
Elkészítési idő: 105 perc Nehézség: KönnyűA hagymat uvegesre paroltam. Hozzatettem a kockakra vagott hust, es a zöldpaprikát, addig paroltam, ameddig a hus kifeheredett. Fuszereztem : so,bors,piros paprika. Felontottem...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Közepes