-150g DW zero6 lisztkoncentrátum
-50g tejföl
-1db s-es méretű tojás
-65g vaj
-65g reszelt sajt
-4g szalalkáli
-só ízlés szerint
A lisztet a szalalkálival elkeverjük,majd hozzáadjuk a vajat és a többi hozzávalót is és homogén tésztává gyúrjuk.1 órára fóliába csomagolva hűtőbe tesszük,majd pihentetés után egy DW liszttel megszórsz szilikon lapon vékonyra kinyújtjuk.Ezután perec szaggatóval kiszaggatjuk,lekenjük a tetejüket tojássárgájával ,megszórjuk reszelt sajttal és előmelegített sütőben aranyszínűre sütjük kb 180C-on légkeveréses sütőben.
A lisztet a sóval elkeverjük, majd belemorzsoljuk a margarint, hozzáadjuk a tojássárgáját és a tejfölt. Összegyúrjuk, és 8 mm vastagra kinyújtjuk. Lekenjük az 1 db tojássárgájáva...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet egy nagy tálba öntjük, hozzáadjuk a cukrot, a sót és a tojásokat. A margarint és a tejfölt a mikróban szoba-hőmérsékletűre melegítjük, és a tejfölbe belekeverjük az é...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA kétféle lisztet, sót, szalalkálit összekeverjük, majd elmorzsoljuk a margarinnal. Hozzáadjuk a tejfölt és a tojást, összedolgozzuk. Vékonyra nyújtjuk, derelyevágóval csíkokra vág...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa tojásokat a cukorral és a sóval habosra verjük, majd hozzáadjuk a tejet és a kihűlt, olvasztott vajat. A lisztbe elkeverjük a sütőport, majd lassan hozzákeverjük a tojáshoz. Amik...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű