-150g DW zero6 lisztkoncentrátum
-50g tejföl
-1db s-es méretű tojás
-65g vaj
-65g reszelt sajt
-4g szalalkáli
-só ízlés szerint
A lisztet a szalalkálival elkeverjük,majd hozzáadjuk a vajat és a többi hozzávalót is és homogén tésztává gyúrjuk.1 órára fóliába csomagolva hűtőbe tesszük,majd pihentetés után egy DW liszttel megszórsz szilikon lapon vékonyra kinyújtjuk.Ezután perec szaggatóval kiszaggatjuk,lekenjük a tetejüket tojássárgájával ,megszórjuk reszelt sajttal és előmelegített sütőben aranyszínűre sütjük kb 180C-on légkeveréses sütőben.
A lisztet és a sót elkeverem, majd elmorzsolom a margarinnal, végül belegyúrom a túrót, és legalább 1 órára hűtőbe teszem, de az a legjobb, ha előző este gyúrom össze, és egy éjsza...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a sóval,sütőporral elkeverem,a margarinnal,tojássárgákkal elmorzsolom. Az élesztőt 1 dl tejben,pici cukorral felfuttatom és a többi anyagokkal jól begyúrom. 15 dkg resz...
Elkészítési idő: 2 ó Nehézség: KözepesElkészítés: A száraz anyagokat összekeverjük. A vizet, a burgonyát, az olajat és a cocomas-t krémesre turmixoljuk, majd összegyúrjuk a lisztkeverékkel. 5 percig pihentetjük a té...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Az élesztőt a langyos tejbe morzsoljuk. 2. Hozzáadjuk az átszitált lisztet, a lágy zsírt, a tojássárgát, végül a tejfölt. 3. Megsózzuk, és a cukrot rászórva jól összegyú...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű