Tészta:
20 dkg Dia-Wellness -50%-os liszt
5dkg teavaj v. lágy kókuszzsír
2 e.k. tejföl v. cocomas
1 db tojás sárgája
3 e.k. eritrit
1 kiskanál sütőpor
csipet Dia-Wellness só
1 kiskanál Dia-Wellness vaníliás cukor
Töltelék:
1 e.k. cukormentes baracklekvárt 6 e.k. darált dióval és 2 e.k. Dia-Wellness porcukorral összedolgozom.
Kenéshez:
Megmaradt tojásfehérje
Az összetevőket összedolgozom. A tésztát kör alakúra nyújtom, cikkelyekre vágom majd megtöltöm és feltekerem.
190 fokon 20 percig sütöttem.
A tojások sárgáját a cukrot és a margarint habosra keverjük majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és az apróra vágott aszalt gyümit. Végül óvatosan beleforgatjuk a kemény h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet, a sütőport és a fűszereket összekeverjük egy tálban. Egy másik tálban habosra verjük a vajat a cukorral, majd hozzáadjuk a tojásokat, joghurtot és a vaníliás cukrot. 2 a...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA lisztet és a porcukrot átszitáljuk. A tojásokat szétválasztjuk, a porcukor felét a tojas sargajahoz, porcukor masik felet a fehérjéhez adjuk, majd a 6ek vizet is hozzáadjuk a to...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűHozzávalókat kikeverjük. Sütőpapíros tepsiben, 30x39 cm, öntöm,tetejére magozott meggyet szórok. Előmelegített sütőben 170-175 fokon tűpróbáig sütöm.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű