Tészta:
20 dkg Dia-Wellness -50%-os liszt
5dkg teavaj v. lágy kókuszzsír
2 e.k. tejföl v. cocomas
1 db tojás sárgája
3 e.k. eritrit
1 kiskanál sütőpor
csipet Dia-Wellness só
1 kiskanál Dia-Wellness vaníliás cukor
Töltelék:
1 e.k. cukormentes baracklekvárt 6 e.k. darált dióval és 2 e.k. Dia-Wellness porcukorral összedolgozom.
Kenéshez:
Megmaradt tojásfehérje
Az összetevőket összedolgozom. A tésztát kör alakúra nyújtom, cikkelyekre vágom majd megtöltöm és feltekerem.
190 fokon 20 percig sütöttem.
A tojásfehérjét keményre verjük és beleforgatjuk a masszába.
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA felsorolás sorrendjében mindent összekeverünk. Az almát nagy lyukú reszelőn reszeljük le, és úgy keverjük bele. A tésztát kivajazott, lisztezett (vagy sütőpapírral bélelt) f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA palacsintaporhoz adom a folyékony hozzávalókat és a reszelt almát, majd felforrósított serpenyőben megsütöm a palacsintákat. A vaníliás pudingot a cukorral, tejjel, tejszínnel ö...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesMelegítsük elő a sütőt 180 fokra. A croissant-t/kiflit vágjuk karikákra, a nagyobb karikákat félbe. Tegyük őket egy 20x20 centis jénaiba/sütőtálba. Szórjuk a tetejükre a megmoso...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű