Tésztához:
60 dkg margarin, 30 dkg porcukor, 30 dkg dió, 60 dkg liszt, 1 citrom héja és leve, 1,5 sütőpor.
Krém: gőz felett főzzük, 3 tojás, 15 dkg cukor, 7.5 dkg kakaó, keshegynyi liszt. Ezt miután kihűlt összekavarjuk 15 dkg porcukor és 30 dkg vaj keverékével
Glazúr:
30 dkg porcukor, 4.5 ek kakaó, 4.5 ek forró tej, 1.5 ek vaj
Ezzel majd gyorsan dolgozunk mert elég hamar vastagodik és megköt.
A tesztahoz valokat összegyurjuk és 1 órára hűtőbe tesszük. Utánna nagyon jól lisztezett deszkán kinyujtjuk és karikákat vágunk belőle. 180 fokon kb 7 percig sütjük őket.
Elektromos habverövel felverjük a tojást a sóval lassan hozzáadjuk a forro vizet,majd a kefirt közben továb habositjuk Össze keverjük a lisztel és a többi hozzávalókat is hozzáa...
Elkészítési idő: 15Elkészítés Elsőként elkészítjük a tölteléket: a reszelt almába beleszórjuk az eritritet, majd félretesszük. Felolvasztjuk a ghee – t és a tészta összes hozzávalóját belekeverjü...
Elkészítési idő:A pudingot megfőzzük és hűlni hagyjuk / én előző este megfőztem és hidegre tettem /. A vajat a cukorral kikeverjük, utánna egyesével beledolgozzuk a tojásokat. A liszttel elkeverj...
Elkészítési idő: