-30 dkg Zellei Tündi csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverék süteményekhez
-10 dkg darált mandula
-15 dkg eritrit porrá őrőlve
-20 dkg vaj
-1 tojás
-5 dkg szeletelt mandula
A lisztkeveréket a darált mandulával az eritrittel elkeverjük, majd a vajjal elmorzsoljuk. Folpackba csomagolva a hűtőbe tesszük 1-2 órára pihentetni. Kinyújtjuk fél centi vastagra, kiszúrjuk kör alakú formával. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. Megkenjünk a felvert tojással és megszórjuk a szeletelt mandulával. 180 C fokos sütőben 10-12 perc alatt készre sütjük.
kép nem ehhez tartozik /képek,új mappa,man /
Először az almát meghámozzuk, durvára reszeljük és kinyomkodjuk belőle a felesleges levet. A kesudiót lisztté őröljük/mixeljük és összekeverjük az almával és a többi hozzávalóval....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: Mivel a tésztát nem kell pihentetni, ezért érdemes először a túrótöltelékkel kezdeni. A töltelékhez először készítünk egy vaníliapudingot, ehhez három tojást ket...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lentojáshoz a 2 ek. lenmagot egy kisebb edénybe tesszük és felöntjük 6 ek. vízzel, alaposan összekeverjük és hagyjuk besűrűsödni. Ezután ha nem bolti lisztet használunk, kimérjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat szétválasztjuk,a lisztet átszitáljuk és összekeverjük a sütőporral és kakaóporral. A tojásfehérjéket felverjük,majd az apránként hozzáadott kristálycukorral kemény hab...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű