500 g piskóta tallér
1 üveg baracklekvár
1 tábla (100 g) csokoládé
1 ek. olaj
A piskóta tallérokat kettesével a lekvárral összeragasztjuk.
Az összeragasztott tallérokat egy tálcára, egymás mellé tesszük.
A csokoládét vízgőz felett 1 ek. olajjal megolvasztjuk, majd a tallérokat "összefirkáljuk" vele.
Hagyjuk, hogy a csoki megszilárduljon a tetején, majd zárható dobozba tesszük, a sorokat egymástól sütőpapírral elválasztjuk.
Legalább egy napot lezárva tartjuk, hogy a tallérok megpuhuljanak.
A cukrot, a lekvárt, a zsírt és a tojást keverjük habosra habverővel. A lisztet, sütőport és a kakaóport keverjük össze. A masszát a liszttel kavarjuk el és fokozatosan adagoljuk h...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA hozzávalókat villával összekeverjük,pihentetjük kb.10 percet,majd felforrósított kókuszolajba kisütjük.
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA szalalkálit felfuttatjuk a tejben, a lisztet, cukrot összekeverjük szárazon, közepébe mélyedést készítünk, és a margarint, tojásokat és a szalalkálit beleöntjük. Először a robotg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A lisztben elkeverjük a porcukrot, a sütőport és egy csipet sót. 2. Belemorzsoljuk a vajat, és a tojássárgákkal, valamint a tejföllel könnyen gyúrható tésztát készítünk. Leh...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz