1/2 kg gesztenyemassza
10 dkg vaj
1/2 dl rum v.aroma
1/2 dl víz
4 dl Hullala
1 cs. Zselatin fix /Oetker/
babapiskóta kb 15 db
Gesztenyemasszát lereszelni, vajjal, rummal ízesíteni. Egy üvegtálat kiöblíteni, folpackkal kibélelni és újból kiöblíteni..Belenyomkodni a gesztenyemasszát az aljára és oldalára úgy hogy kb. 1,5 cm vastagságban borítsa be a tálat. /Közepe legyen üres./Hűtőbe tesszük legalább 1 órára.
A tejszínt felverjük a habfixálóval a leírás szerint és a tálban lévő üregbe kanalazzuk. Tejét 2 sorban babapiskótával borítjuk be.
Tányérra borítva lehet díszíteni. /csokimáz, csoki reszelék v. egyéb/
A tejet a vajjal felmelegítjük, majd hozzáöntjük a grízt és 1 percig forraljuk, amíg be nem sűrűsödik Levesszük a tűzről és félretesszük hűlni. A tojások sárgáját a cukorral habo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: Felforralom a tejet, majd belekeverem az előzőleg pici tejben kikevert keményítőt, fehérjeport és édesítőt. Végül hozzákeverem a NoCarb rizsszemtésztát, amit előzőle...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA meghámozott, kimagozott almát lereszeljük, és a cukorral, kevés citromlével, a vaníliaaromával és a fahéjjal puhára pároljuk. A vízzel a pudingport csomómentesre keverjük, hozzáa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindenek előtt a túrót egy nagyobb tálba (amiben a későbbiekben összedolgozzuk majd a masszát) áttörjük egy szűrőn. Hozzáreszeljük a megmosott narancs héját, hozzáadjuk a porcukrot...
Elkészítési idő: 1ora Nehézség: Könnyű