Hozzávalók: 8 db csirkecomb /alsó/
4 dkg mustár,
2 gerezd fokhagyma,
8 dkg. baconszalonna,
2 db kis fej lila hagyma,
1 dl. fehérbor,
olaj, őrölt bors, só.
Metsszük be a combokat hosszában 3-4 helyen, kenjük meg mustárral és kevés olajjal. Tekerjük a szalonnaszeletekbe, tegyük tepsibe a fokhagymával és a felszeletelt hagymával. Locsoljuk meg olajjal, sózzuk, borsozzuk majd öntsük rá a fehérbort és 180 fokon süssük 40 percig, időnként locsolgatva. Melegen tálaljuk.
A csirkemellfiléket szeleteljük fel. Fokhagymás fűszerkeverékkel dörzsöljük be őket, és pici olívaolajon süssük meg mindkét oldalukat. A szeleteket fektessük egy tepsibe és karik...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a fűszerekkel és az apróra vágott, vagy préselt fokhagymával összekeverjük. A hússzeleteket vagy combokat egyenként gyengén besózzuk, majd beleforgatjuk a fűszeres lisztb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paprikákat és az újhagymát szeletekre vágjuk. A csirkemellet szétnyitjuk, kiklopfoljuk, majd szárnyas fűszerkeverékkel, sóval és fehér borssal megszórjuk. A hússzeleteket kiol...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket megmostam, majd félbe vágtam. Tepsim aljába egy evőkanálnyi olajat csurgattam, majd megszórtam egy kevés fűszerkeverékkel. Ráfektettem a hússzeleteket. A szeletek...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű