3 tojás,
3 kefires pohár liszt,
2 kefires pohár porcukor,
1 kefir,
1 kefires pohár olaj,
1 cs. sütőpor,
2 cs. vaníliás cukor.
A 3 tojás fehérjét kemény habbá verjük. A többi hozzávalót, a tojás sárgáját is, összekeverjük, majd óvatosan a felvert habhoz keverjük.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük. /közepes méret/ Előmelegített sütőbe 180 fokon kb. 30 alatt kész. /tűpróba/
Akár lekvárral, vagy bármilyen krémmel megtölthetjük, de csak porcukorral megszórva is kiváló!
A túrót, a tojást, a búzadarát, a cukrot és a sót egy tálban jól összedolgozzuk. (Lényeg, hogy ne legyenek benne nagyobb túródarabok. A legjobb, ha előzetesen szitán áttörjük a t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy villával alaposan pépesítsd a banánt. Ne turmixold, mert azzal túl folyékonnyá válhat. Ezután egy evőkanállal lassanként adagold a pürébe a zabot. Közben gyúrd össze a masszát,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást a cukorral, majd a tejföllel elkeverjük, hozzáadjuk a rumot, végül a sütőporos liszttel összegyúrjuk. Ha túl lágy lenne, még adhatunk hozzá lisztet, a lényeg, hogy ne raga...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pudingot a zacskón található leírás szerint megfőzzük, majd a lábost hideg vízbe állítva lehűtjük (kevergessük, hogy ne hártyásodjon a teteje). Ha a puding kihűlt, csomómentes...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes