menu

Családireceptkönyv.hu

Málnás túrótorta(sütés nélkül)


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 cs kakaós omlós keksz
10 dkg vaj
1/2 kg túró
4+1 ek porcukor
25 dkg málna
2 dl tejszín
1 cs habfixáló
kevés étcsokoládé

Elkészítés:


A kekszet és az enyhén megolvasztott vajat késes aprítóba tesszük, és az egészet összekeverjük, amíg a keksz morzsás nem lesz, és a vaj el nem oszlik egyenletesen. Egy 24 cm tortaformába tesszük a kekszes masszát, egy kanál segítségével el egyengetni. A túrót és 4 ek cukrot botmixerrel átkeverni. Hozzáadom a málnát, villával átkeverni. A tejszínt 1ek cukorral felverni, hozzáadni a habfixálót, kemény habbá verni. Össze keverni a málnás túrós krémmel. Rákanalazni a kekszes alapra. A csokoládét megolvasztani, és összefirkálni vele a torta tetejét. Hűtőbe tenni pár órára.

Málnás túrótorta(sütés nélkül)

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Dani
Finom gyümölcskenyér
Finom gyümölcskenyér

6 tojássárgáját 15 dkg cukorral és fél csomag vaniliáscukorral habosra keverjük azután hozzáadjuk a zsemlemorzsát és a sütöport majd legvégül a 6 tojásfehérje keményre vert habját...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Gabriella
Túrós batyu
Túrós batyu

1. Egy mély tálba beleöntjük a kétféle lisztet, majd összekeverjük. A liszt közepébe mélyedést készítünk. A mélyedésbe beleöntjük a 0,5 dl langyos tejet, szórunk a tejbe egy csipet...

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kókuszos mennyország villámgyorsan: Bounty kehely re
Kókuszos mennyország villámgyorsan: Bounty kehely re

A tejet és a tejszínt tegyük fel főni a kókuszreszelékkel és a cukorral és vaníliával, majd forrás után adjuk hozzá a búzadarát. Keverjük el, majd rakjuk rá a fedőt, és hagyjuk pih...

Elkészítési idő: 1-1.5 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar Hamis marcipánmassza fillérekből
Hamis marcipánmassza fillérekből

A tejben keverjük el a cukrot és forraljuk fel, majd alacsony hőmérsékleten gyöngyöztessük pár percig, amíg feloldódik a cukor. Apránként keverjük bele az átszitált lisztet, hogy n...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk