450 g magozott megy (most fagyasztott)
60 g liszt
fél csomag sütőpor
30 g cukor és fél ek. folyékony édesítő, én az Ezerédest használom (eredeti receptben 60 g cukor)
4 tojás
2 dl tejszín
8 g zsemlemorzs
A sütőt 180 fokra előmelegítjük
A pite formát kivajazzuk és megszórjuk a zsemlemorzsával, majd elterítjük rajta a meggyet.
A tojásokat a cukorral és tejszínnel összekeverjük és fokozatosan hozzádolgozzuk a sütőporos lisztet is.
Ráöntjük a meggyszemekre, kicsit eligazítjuk a gyümölcsöket és 180 fokon (nálam gáz 3-as fokozat) kb. 30 percig sütjük.
Elkészítés: A pudingport a Mix-Fix-ben 2 dl tejjel és a cukorral jól összerázzuk, majd a többi tejhez öntjük és kevergetve sûrûre fõzzük. Ha kétféle port használunk mégegyszer ismé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darált kekszet összekavarjuk a kakaóporral,a porcukorral, a dióval és az olvasztott vajjal majd annyi kávét öntünk hozzá, hogy jól dolgozható massza legyen. 26 cm.es tortaforma...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA darált kekszet a kakaóporral egy nagy tálban összekeverem. A kockára vágot vajat egy lábasban megolvasztom. Mikor már majdnem folyékonyra olvadt, hozzáadom a cukrot és a tejet...
Elkészítési idő: 20 perc+120perc Nehézség: Könnyű