500 gr brokkoli
5 tojás
20 dkg lecsókolbász vagy virsli
1 fej hagyma
görög joghurt
A brokkolit rózsáira szedjük és pár perig főzzük.
A tojásokat keményre főzzük.
A kolbászt megsütjük, majd a zsírban a szeletekre vágott hagymát megpirítjuk.
Egy tálba rétegezve rakjuk a brokkolit, majd tojást, kolbászt, hagymát majd ismét brokkoli.
A tetejét fokhagymás görög joghurttal leöntjük, majd a zsírt rálocsoljuk.
200 fokos sütőben pirosra sütjük.
z apróra vágott vöröshagymát némi zsiradékon üvegere pirítjuk, hozzáadjuk a nagy lyukú sajtreszelőn lereszelt sárgarépát, a kockára vágott szárzellert, és megpároljuk őket. Ha a z...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz azonos oldali csirkecombokat befektetjük egy sütőpapíros tepsibe. Meglocsoljuk olajjal, sózzuk, majd elkezdjük fólia alatt sütni. Fél óra múlva körészórjuk a megtisztított, neg...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűAz olajon állandóan kevergetve 4-5 percig pirítjuk az apró kockákra vágott hagymát és a nagyon vékonyan fölszeletelt sárgarépát és petrezselyemgyökeret. Felöntjük kb. 2 dl vízzel,...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA combokról lehúzzuk a bőrt (aki szereti az rajta hagyhatja), megmossuk, és a csont mellett mélyen fent is lent is bevagdaljuk. A fűszersót elkeverjük az olajjal. Majd ezzel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű