10 dkg Teljes kiőrlésű liszt
20 dkg -50% liszt
20 dkg ch-10 liszt
2 dkg Búzasikér
1 evőkanál bambuszrost liszt
1 szárított élesztő
15 gr só
20 gr olaj
4 dl langyos víz
Az összes hazzávalót összeöntjük a víz kivételével. Azt meglangyosítjuk és fokozatosan a dagasztógépbe öntjük. Kb. 5 percig dagsztjuk, majd 35 percig kelesztjük.
Kalória: 237 kcal
Zsír: 7 gr
Ch:19 gr
Fehérje: 16 gr
A hozzávalókat bedagasztjuk,meleghelyen 1 óráig kelesztjük, aztán formázzuk,3 vágát teszünk a tetejére, ízzel lekenjük,30-40 percig kelesztjük, kb. 1 óráig sütjük, Finom kenyér let...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű450 g Bl 80-as kenyérliszt 50 g tk búzaliszt 380 g langyos víz 40 g natúr joghurt 100 g madre kovász 16 g só. Vízben feloldottam a kovászt, hozzá tettem a joghurtot, liszteke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot és a tejet keverd el egymással és melegítsd fel. Fontos, hogy ne legyen forró csak kéz meleg. Ebbe öntsd bele az instant élesztőt és várj amíg szépen felfut. Majd készíts...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Verd fel a tojásokat. 2. Egy külön tálban keverd össze a száraz hozzávalókat, majd alaposan dolgozd össze a tojással. 3. A jól összekevert masszából 1-1 evőkanálnyit felfo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű