75 dkg brokkoli
1 tejföl
1 dl tejszín
Brokkolit sós vízben megfőzzük, tejföllel behabarjuk, kicsit kihűlve turmixoljuk. Belekeverjük a tejszínt, még egyszer forraljuk.
Tejfölös-lisztes habarás miatt Update 2.
A zsírban megpárolom a hagymát. Paprikát teszek bele majd a feldarabolt krumplit, megsózom. Kicsit dinsztelem, majd fölengedem annyi vízzel, hogy leves is legyen belőle. Vegetával...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűAz alaplevet felmelegítjük, hozzáadjuk a felkockázott répát és a zellert, majd a levesbe tesszük a szegfűborsot, a fokhagymákat és a babérlevelet. Amíg fő, addig gumikesztyűben meg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csicseriborsót egy nappal előtte beáztatjuk enyhén sós vízbe. (Ha konzerv, előfőzött csicseriborsóból készítjük, nem kell beáztatni, és a főzési idő is lerövidül.) A hagymát és a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű. Az összes zöldséget megtisztítjuk. A kétféle répát, a zellert és a karalábét 1,5-2 centis kockákra, a hagymát finomra vágjuk. A zsír (olaj) kétharmadát egy fazékban megforrósít...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű