Bármilyen halfilé
Brokkoli vagy karfiol
Sajt
Sonkaszeletek
Vaj
Só, bors
Brokkolit daraboljuk, pároljuk, lehűtjük.
A halat kivajazott tepsibe rakjuk.
Őrölt borssal fűszerezzük, majd 1-1 szelet sonkával és sajttal beborítjuk.
Előmelegített sütőben kb 180 fokon kb 10 percig sütjük, amíg a sajt elolvad.
A halfilét ha fagyasztott kiolvasztjuk, megmossuk, majd leitatjuk róla a vizet és megszórjuk a fűszerkeverékkel. A vajat egy serpenyőben felhevítjük, hozzáadjuk a felvágott petrezs...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Vágjuk a lazac filét apróra, verjük a tojást, amíg habos, vágjuk fel a hagymát és a fokhagymát. 2. Keverjünk össze mindent egy tálban, ízesítsük a fűszerekkel és a mustárral. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzélesebb edényben fölhevítjük a vajat, és addig pirítjuk benne a finomra vágott petrezselymet, amíg ki nem oldódnak a színanyagai. Hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát, beleteszün...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHa a vadlazac fagyasztott, akkor először is hagyjuk kiolvadni és 4 szeletre vágjuk. Ezt követően külön-külön alufólia felett (ebbe csomagoljuk majd a halat) kenjük be olívaolajjal,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű