Kis fej kelkáposzta
Hagyma
Fokhagyma
Tejföl
Só, bors, majoranna, pirospaprika
Virsli
Hagymát olajon megpirítjuk, rá a csíkokra vágott kelkáposztát. Felönteni vízzel, fűszerezni. Virsli karikákat megpirítunk kicsit. Ha megfőtt, tejföllel behabarjuk, végén a virslit beletesszük.
Update: 1
1. A megtisztított pontyot a hasa alján felhasítjuk, a belsejét kipucoljuk. Levágjuk a fejét, melyből a keserűfogat eltávolítjuk. 2. A halat 3 ujjnyi széles szeletekre vágjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát megpucoljuk, felszeleteljük 1 cm-es karikákra, és előveszünk egy nagy leveses fazekat. Kevergetve összemelegítjük benne a vajat az olívaolajjal, majd beletesszük a hagymá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felolvasztott vajban a felkockázott hagymát üvegesre sütjük. A fokhagyma gerezdeket négybe vágjuk, hozzáadjuk a hagymához, és együtt pároljuk. Hozzáadjuk a lisztet, kicsit együ...
Elkészítési idő: 55 perc Nehézség: Könnyű1 A csirkét megmossuk és részeire daraboljuk. 2 A zöldségeket meghámozzuk és feldaraboljuk. 3 A burgonyát is meghámozzuk, felkockázzuk. 4 Egy lábosban felolvasztjuk a zsír...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: Könnyű