menu

Családireceptkönyv.hu

Zabpalacsintám - Kalóriabázis


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 db tojás
15 dkg zabpehelyliszt
15 g édesítőszer
5 dl víz

olaj a sütéshez

Elkészítés:


A tésztát alapopsan kikavarjuk, majd 5 percig állni hagyjuk..
A felforrósított serpenyőbe fújjuk az olajat és úgy tesszük bele a tésztát.

Trükkök, tippek, praktikák:


Tovább sül, mint a hagyományos palacsinta

77 kalória/db

Zabpalacsintám - Kalóriabázis

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Paleolit, Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Gyöngyi
Almás, diós kevert
Almás, diós kevert

Az almát meghámozzuk, kicsumázzuk, és vastagabb szeletekre vágjuk, meghintjük fahéjjal és állni hagyjuk, amíg összekeverjük a tésztát. A tojássárgáját habosra keverjük a cukorral,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Kriszta
Zserbó tekercs
Zserbó tekercs

A liszthez hozzáadjuk a cukrot,élesztőt,reszelt narancs héját,elkeverjük. Zsírral elmorzsoljuk,tojást hozzáadjuk és a langyos tejjel gyúrjuk össze,hagyjuk kb 30 percet pihenni. El...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Írta: Tünde
Kókuszkocka
Kókuszkocka

1 A kicsit megolvasztott margarint a porcukorral kihabosítom 2 A tojásokat egyenként belekeverem. 3 Majd belekeverem a mézet és a tejet is. 4 Végül a sütőporral elkevert lis...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Édes háromszögek
Édes háromszögek

A langyos, cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt, majd összekeverjük a tészta hozzávalóit. Bedagasztjuk,majd duplájára kelesztjük. Ha megnőtt, 4 részre osztjuk, egyenként vékonyr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk