Hozzávalók:
1/2 kg leveles tészta,
1 egész tojás lekenni,
3 tojás fehérje,
21 dkg kristálycukor
A leveles tésztát megfelezzük, majd vékonyra nyújtjuk. Lekenjük felvert tojással. Pizzavágóval 2 cm-es csíkokra vágjuk, és fél cm-es átfedésekkel feltekerjük alumínium csőre, alufóliával bevont farudakra, esetleg alufóliával bevont fakanál nyelére. Forró sütőben sütjük.
A krémnek a tojásfehérjét a cukorral gőz felett habbá verjük, addig míg az edény falához nem tapad. Végül a rudakat megtöltjük.
Az almát hámozzuk meg, kockázzuk fel és pároljuk meg a saját levében. 2. A szilárd hozzávalókat, a csoki kivételével: a liszteket, a mandulát, a sót, a szódabikarbónát keverjük ös...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTésztához 1. A tészta hozzávalóit összekeverjük, majd sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. Krémhez 1. A krémhez a pudingot megfőzzük, és hagyjuk kihűlni. 2. Ezután a pudinghoz a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat morzsoljuk össze a liszttel, szitáljuk hozzá a porcukrot, adjuk hozzá a sót, a vaníliát és a tojást. Gyúrjunk belőle sima tésztát. Formáljunk belőle egy golyót, csomagolj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű