8o dkg savanyú káposzta, 80 dkg oldalas , 40 dkg házi kolbász , 20 dkg füstölt szalonnal. A kakastaréjosra szeletelt szalonna egy részét elhelyezzük a tepsi alján , aztán rátesszük a savanyú káposztát, és a továbbiakban az oldalast és a felkarikázott kolbászt. A tetejére a maradék szalonnát. Fűszerek csak só és őrölt bors. Máris mehet a sütőbe.
--A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, sózzuk és megszórjuk borssal, majd mindkét oldalán bekenjük mustárral. -Hűtőbe tesszük egy órára. Közben feldaraboljuk a sajtot. Egy kisebb...
Elkészítési idő: 2 oraA húsból vékony köröket formálunk. Egy húspogácsára teszünk jó sok reszelt sajtot, majd befedjük egy másik koronggal. Villával összenyomkodjuk, és az egyik oldalát sózzuk, borsozzu...
Elkészítési idő: 20 percVágd fel a cukkinit 1,5 - 2 cm vastagságú szeletekre, ha zsenge akkor akár a héját is rajta hagyhatod. A képen látható módon vágd ki a közepét. Tölts meg fasírtnak befűszerezett d...
Elkészítési idő: