8o dkg savanyú káposzta, 80 dkg oldalas , 40 dkg házi kolbász , 20 dkg füstölt szalonnal. A kakastaréjosra szeletelt szalonna egy részét elhelyezzük a tepsi alján , aztán rátesszük a savanyú káposztát, és a továbbiakban az oldalast és a felkarikázott kolbászt. A tetejére a maradék szalonnát. Fűszerek csak só és őrölt bors. Máris mehet a sütőbe.
Tulajdonképpen a szalonna azért kellett, mert elfogyott a disznózsírom. Úgyhogy a szalonna kiolvasztásával kezdtem. Amikor megsült a szalonna, kivettem, és a zsírján megpároltam a...
Elkészítési idő: 4 óra Nehézség: KözepesA húst lehártyázzuk, majd mind a kettőt hosszában félbevágjuk. Ezután mind a négy szüzet egyesével, 3-3 hosszú csíkra vágjuk úgy, hogy az egyik végük egyben maradjon. Szorosan bef...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA káposztát egészben, ecetes, sós lében abárolni, levelekre szedni. Az összetevőket az ételízesítő kivételével összekavarni. Apró káposzta a fazék aljára, babérlevél, ha van néhá...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA bőrös csontos sertéscomb (1,5 kg) bőrét irdaltam, hogy sülés közben ne kapja össze a húst. 4 gerezd fokhagymát meghámoztam, kettéhasítottam és megspékeltem vele a húst. Gyors p...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű