A kiklopfolt karajszeletre főtt, félbevágott sárgarépát,és félbevágott savanyú uborkát tettem, feltekertem, paníroztam és kisütöttem. A májas töltelék: késsel elkapart vagy apróra darált csirkemájat pirított hagymára dobtam, fehéredésig sütöttem. Tejben áztatott , kinyomkodott zsemlével összedolgoztam, sóztam, borsoztam, vágott petrezselyemzölddel ízesítettem. Ebből a masszából tettem a karajra, aszalt szilvát rá, feltekertem, paníroztam, sütöttem.
A húst megmossuk és szeletekre vágjuk, majd egy tálba tesszük. Átkenjük olajjal és sózzuk, borsozzuk, hagyjuk állni 20-30 percet. Közben a paradicsomot a zellerlevéllel és 3 fokhag...
Elkészítési idő: 1-1.5 óra Nehézség: KözepesEgy nagyobb tepsit kikentem vajjal. Egy tálban összekevertem a lisztet a fűszerekkel az apróra vágott petr. zölddel. A bacon szalonnával kibéleltem a tepsit, majd a lisztes kev...
Elkészítési idő: 2-óra Nehézség: KözepesElkészítés: A húst alaposan mosd meg, a fehér, kemény hártyákat éles késsel távolítsd el. Vágd a csontok között tetszés szerinti, egyforma nagyságú darabokra. Sózd be jól, majd ke...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A legjobb, ha megkérjük a hentest: két metszéssel vágja úgy el a húst, hogy ki tudjuk teríteni azt. Otthoni körülmények között egy jó éles késsel hosszanti irányban bevágunk a h...
Elkészítési idő: 1-1.5 óra Nehézség: Közepes