1 csomag mirelit leveles tészta (500 g)
1 csomag dán fehérsajt (200 g)
1 darab tojás
csipetnyi kapor
1 darab paradicsom
A mirelit tésztát kiolvasztjuk, lisztezett deszkán kinyújtjuk. 9 fele vágjuk, majd mindegyik négyzetbe belülre egy-egy négyzetet vágunk úgy, hogy véletlenül se vágjuk át a tésztát. Körbekenjük a tésztát a felvert tojással.
A maradék tojás a krémbe fog kerülni: a sajtot a tojással és a kaporral összetörjük, ezt tesszük a tészta közepébe. A tetejét 1-1 karika paradicsommal díszítjük.
Sütőbe toljuk,gyorsan elkészül!
két szelet szendvics kenyér között felvágott sajt és a kenyér megkenve vajjal...aztán a goffri sütőben megpirítva. nagyon klassz ropogós!
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt tejben felfuttatni, majd a többi hozzávalóval összegyúrni. Pihentetés után kinyújtani, a tetejét megkenni olvasztott margarinnal, majd összehajtogatni és újra pihenni...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: KözepesKészítsük elő a hozzávalókat, az olajbogyót és az aszalt paradicsomot vágjuk fel, a lisztet mérjük ki és keverjük hozzá a szódabikarbónát Ezután a nedves hozzávalók jönnek, a tojá...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA langyos, cukros tejbe morzsoljuk az élesztőt, és megvárjuk, amíg vastag, halványbarna hab képződik a folyadék tetején. Apróra vágjuk a káposztát, amelyből előzőleg kinyomkodtuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű