menu

Családireceptkönyv.hu

Di­é­tás szil­vás­gom­bóc


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


250 gramm túró
10 dkg Update liszt
2 tojássárgája
20 gramm vaj
1 tk. édesítő (Zero Calories)
csipet só
Prézlihez:
1-2 tk. vaj vagy kókuszzsír
1 csészényi Update1 Mestermorzsa

Elkészítés:


1. A hozzávalókat gyúrd össze alaposan.

2. A tésztát nyújtsd ki, vágj belőle négyzeteket.

3. Fahéjas, édesítős (Zero Calories) szilvával töltsd meg.

4. Hajtsd be a széleit, és formálj belőle gombócokat.

5. Forrásban lévő sós vízben főzd meg a gombócokat.

6. Pirított Mester morzsában forgasd meg.

7. Édesített fahéjas tejföllel kínáld!

Trükkök, tippek, praktikák:


Tipp: Tovább csökkentheted a szénhidrát tartalmat, ha a prézli egy részét dióval helyettesíted.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres
Kapros-tökös lecsó vackolt-tojással
Kapros-tökös lecsó vackolt-tojással

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
SÜLT KELBIMBÓ
SÜLT KELBIMBÓ

A kelbimbót megmosni, aztán ketté vágni, majd egy tálba rakni. Megszórni olívaolajjal, sóval, borssal, fokhagymával. A vágott felével olajozott tepsibe tenni, majd szezámmaggal meg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zöldbabpörkölt
Zöldbabpörkölt

A vöröshagymát apró kockára vágjuk egy lábosba. Olajat öntünk bele. Lángra tesszük, megpirítjuk, Levesszük a tűzről, pirospaprikát keverünk hozzá. Újra a tűzre rakva hozzáadjuk a b...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anita
Zöldspárgás mediterrán quinoa saláta
Zöldspárgás mediterrán quinoa saláta

A zöldségeket megmossuk, a spárgák végét levágjuk, feldaraboljuk, és kevés olívaolajon wokban pár percig átforgatjuk. Hozzáadjuk a koktélparadicsomot, és a paprika csíkokat, tovább...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk