250 gramm túró
10 dkg Update liszt
2 tojássárgája
20 gramm vaj
1 tk. édesítő (Zero Calories)
csipet só
Prézlihez:
1-2 tk. vaj vagy kókuszzsír
1 csészényi Update1 Mestermorzsa
1. A hozzávalókat gyúrd össze alaposan.
2. A tésztát nyújtsd ki, vágj belőle négyzeteket.
3. Fahéjas, édesítős (Zero Calories) szilvával töltsd meg.
4. Hajtsd be a széleit, és formálj belőle gombócokat.
5. Forrásban lévő sós vízben főzd meg a gombócokat.
6. Pirított Mester morzsában forgasd meg.
7. Édesített fahéjas tejföllel kínáld!
Tipp: Tovább csökkentheted a szénhidrát tartalmat, ha a prézli egy részét dióval helyettesíted.
-A karfiolt megmossuk, megtisztítjuk, rózsáira bontjuk, és félpuhára főzzük forrásban lévő, sós vízben. Leszűrjük, és jól lecsepegtetjük. -Egy lábasban felforrósítjuk a vajat, hoz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lencsét átmostam, és a fenti összetevőkkel feltettem főni. Kb. fél óra alatt puhára is főtt, akkor egy másik pici lábosban felmelegítettem az olajat, és a fűszerkeveréket buborék...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: KönnyűA hokkaido tököt kockákra vágtam és egy tepsin a sütőben megsütöttem. A spenótot megrottyantottam kis hagymán, fokhagymán, és külön elkészítettem a bulgurt , pici sóval megfőztem...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: a rózsákra szedett brokkolit lobogó forró vízbe tesszük, és egy percig főzzük, majd hideg vízzel leöblítjük, és lecsepegtetjük. Ezután aprítógépben összetörjük, hozzáke...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű