35gr útifű maghej
15 gr lenmag
10 gr sezam
125 gr krémsajt (philadelphia)
2 tk sütőpor
4 tojas
Keverjuk ossze es pihenjen a teszta 10 percet
6 kis gombócot formáljunk belőle
45 percig sütjük 180 fokon
Bedagaszt 10 perc pihentetés 12 fele oszt, felgömbölyít 5 perc pihentetés kinyújt,felcsavar Kelesztés 20 perc sütés előtt vízzel leken Sütés Előmelegített sütőben alsó-fel...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesAz elkészítés menete: 1. TangZhong keverék készítése, a hozzá járó liszt és tej összemelegítése a videón bemutatott formában. 2. TangZhong keverék szobahőmérsékletűre hűtése. Tov...
Elkészítési idő: 2 Nehézség: KönnyűA langyos vízbe morzsoljuk az élesztőt, elkeverjük benne a cukrot. Felfuttatjuk. A lisztet egy tálba szórjuk, megsózzuk, mélyedést készítünk a közepébe. Ide öntjük az élesztős v...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűzután letakart tálban hűtőbe tesszük. Kelni fog, tehát számoljunk vele, hogy nagyobb tál fog kelleni. Ha állt már 3-4 órát, akkor lehet belőle sütni, de én úgy kaptam anno anyó...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű