Nyolc tojás sárgáját kikeverünk 20 dkg vajjal és hozzáadunk 30 dkg lisztet és kb egy két kanál tejfölt. Jól összegyúrjuk és hűtőbe tesszük kb két órát. Közben nyolc tojás fehérjét 30 dkg kristálycukorral kemény habbá verem és hozzáadunk 30dkg darált diót. Ezután a tésztát négy fele vágom és mindig csak egy adagot veszek ki a hűtőből mivel melegen hamar olvad és lisztezni kell, de úgy a jó ha keveset lisztezem. Jó vékonyra nyújtom és kiszoktam golyózni kb 12db-ot készítek és egyenként nagyon vékonyra nyújtom és beleteszem a habos diót. Összehajtom a két végét pedig Összenyomom és sütöm éppen hogy halványan sütöm és porcukrozom. Egy adagból kb 50- 55db öt szoktam készíteni. Addig nyújtogatom hogy a diós hab elfogyjon.
Mindent összekeverünk (tojást lehet előre felverni kicsit habverővel). Őzgerincbe vagy kistepsiben 180 fokon kb- 35 percig sütjük .
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűBreak Chocolate into pieces and place chocolate in a bowl. In a small saucepan, heat Coconut Milk on low heat until it comes to a full simmer. Do not let it boil. Take off the hea...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit kidagasztjuk, majd hagyjuk duplájára kelni. A fagyos málnát elkeverjük a percukorral és a keményítővel. Kinyújtjuk a tésztát, és egyenletesen rászórjuk a mál...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megolvasztott margarint a porcukorral felhabosítjuk, majd egyenként belekeverjük a tojásokat. Ezután hozzáadjuk a méz et és a tejet, végül a sütőporral elkevert lisztet. A massz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű