3 bögre cheddar
1 bögre szeletelt pepperóni (szalámi)
300 gr. pizzatészta
1/2 bögre olvasztott vaj
1 ger. fokhagyma
pár szál petrezselyemzöld
1/2 bögre parmesan
A tölteléket egy tálban összekeverjük.
A tésztát 9 részre osztjuk. Részenként kinyújtjuk és megtöltjük. Hármasával összefonjuk.
A fokhagymát és a felvágott zöldségzöldjét belekeverjük a vajba,majd megkenjük a 3 fonatot.
Megszórjuk sajttal.
20 percig sütjük 200 fokon.
Az olasz konyha nagyszerűsége éppen az egyszerűségében rejlik, nincs máshogy ez a pizzával sem. Az igazi, olasz pizzatészta recept nem tartalmaz mást, mint a liszt-víz-olívaolaj-él...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsánokat vékonyan felszeletelem, lesózom és egy szűrőtálba teszem egy órára, hogy kieressze a nedvességet, majd szárazra leitatom papírtörlővel. Egy jénaitálba szórom a gnoc...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSós vízben kifőzzük a penne tésztát, leszűrjük, de nem öblítjük le. A sonkás-paradicsomos alaphoz egy serpenyőben olajat hevítünk, rátesszük a vajat, valamint egy csipet sót, majd...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű1.főzzük ki a tésztát a csomagoláson található leírás szerint, a főző léből tegyünk félre 2.pároljuk meg a brokkolit 3.dinszteljük meg a hagymát, fokhagymát - vízen teljes értékű...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű