4 db tojásfehérje
30 dkg porcukor
ha színeseket szeretnénk akkor pár csepp ételfesték
A sütőt melegítsük elő 50 fokra. A tojásfehérjét vízgőz fölött kezdjük el felverni, amikor félig felverődött a verést egy pillanatra sem abbahagyva, evőkanalanként adagoljuk hozzá a porcukrot. Addig verjük amíg a hab teljesen keménnyé és fényessé nem válik. (Ha színeseket szeretnénk akkor most keverjük bele a színezőt.) A tojásfehérjehabot 10-es csillagcsővel ellátott habzsákba töltjük és sütőpapíros lemezre szép kis karikákat formázunk belőle. Sütőbe tesszük és 2 óra alatt megsütjük, majd a sütőben hagyjuk szikkadni amíg ki nem hűl. Nagyon könnyű elkészíteni.
Elkészítés: A banánt és kivit megpucoltam, felkarikáztam, majd 4-5 órára a fagyasztóba tettem őket.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a tölteléket készítjük el. A hozzávalókat habosra keverjük. A tészta hozzávalóiból a tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd tovább keverjük a margarinnal, tejjel és a...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű1. A pudingport felfőzzük a tejben. Félretesszük hűlni. 2. A porcukrot, tojássárgáját, mézet, tejet és margarint gőz felett felfőzzük és ha már forró, beletesszük a szódabikarbóná...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű