Fejenként 1 db 100gr-os KF zsömle
Trappista sajt
Camambert sajt
néhány deka kockázott bacon és kisült zsírja
Ízlés szerint fokhagyma,petrezselyem,bors.
A zsömlét bevagdosom mélyen mindkét irányból 1x1 vagy 1,5x1,5 centis kockákra,de nem az aljáig. Megpirítjuk a bacont, majd a résekbe dugdossuk a sajtokat és a bacont. A zsírban fokhagymát,petrezselymet is piríthatunk enyhén. Majd a zsírt is rácsorgatjuk a zsemlére. 180 fokos sütőbe toljuk 10-15 percre. A zsömle rostdús,nagyon laktató!
Javasolt,ha már szénhidrát éhségünk van a diéta során.
A kétféle lisztet összekeverjük, hozzáadjuk az őrölt köményt és hozzáöntjük a kb. 3 dl langyos vízben felfutatott élesztőt. 10 perc alatt homogén tésztává gyúrjuk és utána 1 órán á...
Elkészítési idő: 2x2 óra Nehézség: Nehéz1. A hozzávalókat kimérjük egy tálba. 2. Nagyjából az egészet összekeverjük egy villa segítségével. 3. Ezután összegyúrjuk. Nem kell tökéletesnek lennie, ez egy kétperces mutatvá...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű1. A lisztet egy tálba szitálom és a közepébe egy mélyedést csinálok. 2. A langyos tejet elkeverem a szétmorzsolt élesztővel és a cukorral, majd a mélyedésbe öntöm. 3. Megszórom...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A burgonyát megfőzzük, melegen áttörjük a kétféle langyos átszitált liszttel, sóval, cukorral összekeverjük és tálba tesszük. 2. Közben az élesztőt langyos cukros tejben meg...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz