1 adag:
3 keményre főtt tojás
1 közepes fej hagyma
1-2 ek. light majonéz, nagyon pici mustár
só, bors, pici pirospaprika
1.
A majonézt kikeverem a sóval, borssal,
pirospaprikával, tényleg mindből csak az „íze
kedvéért” kell egy kevés, ne legyen se csípős, se túl
paprikás. Hozzáadom a finomra vágott hagymát: én
aprítógépben szoktam forgatni egyet rajta: teljesen
pépes ne legyen,
mert szétfolyik az egész és ízre sem
finom.
2.
A főtt tojásokat egész apróra kell vágni: ezt én 20 mp
alatt úgy oldom meg, hogy a tojásszeletelőbe teszem a
tojásokat, és egyszer keresztben, egyszer hosszában
vágom őket, azaz két mozdulattal fel vannak kockázva.
3.
Összekeverem a hagymás majonézt a tojással és kész!
Nem ártana egy kis hűtés neki, de ki bírja azt kivárni?
200 g kolest 3*-os vizben amibe pici sot tettem megfoztem.Hagytam kihülni.1 fej hagymat kokuszzsiron megpiritottam es beleontottem a kihult kolesbe.Tettem bele 6 fej zuzott fokhagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTörd darabokra a 3 tábla csokoládét, majd gőz felett olvaszd fel. Kavargasd, míg sűrű masszát nem kapsz. - Válaszd szét a tojásokat. A fehérjét verd fel keményre kézi mixerrel. -...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt rózsáira szedjük, és enyhén sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, lehűtjük, és villával összetörjük. A joghurtot lecsepegtetjük. Egy szűrőt kibélelünk papír kézt...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű