Az almát karikákra vágtam, vajon megpároltam .Majd abban sütöttem meg a májat .Nem szabad kiszárítani, kapjon mind a két oldala szép színt és engedje ki a levet. Krumplipüré halmazra pakoltam az almakarikát,rá a sült májdarabot. Isteni. Együtt kell enni az almával és pürével.
A tejet meglangyosítjuk, belemorzsoljuk az élesztőt, és hozzáadjuk az 1 tk cukrot, 2 ek liszt összekeverem. Ha az élesztő felfutott, beleütjük a tojások sárgáját. A vajat felolvasz...
Elkészítési idő: 2 ó 20 perc Nehézség: Könnyűflódni tésztájához a lisztet, tojásokkal, vajjal és a borral, pici sóval összedolgozom, hűtőben pihentetem. Pihentetés után öt részre osztom mindegyiket vékonyan kinyújtom a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés módja 1. A lisztet, a puha vajat, a porcukrot és a tojássárgáját egy tálba tesszük. 2. Az élesztőt belemorzsoljuk a tejbe, majd amikor feloldódott, hozzáadjuk a lisz...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KözepesA cukrot habosra keverjük a vajjal. Hozzáadjuk a többi hozzávalót,majd összedolgozva 1 órát hűtőben pihentetjük. 3 mm vastagságra nyújtjuk, 200 fokon 8 perc alatt megsütjük
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű