Az almát karikákra vágtam, vajon megpároltam .Majd abban sütöttem meg a májat .Nem szabad kiszárítani, kapjon mind a két oldala szép színt és engedje ki a levet. Krumplipüré halmazra pakoltam az almakarikát,rá a sült májdarabot. Isteni. Együtt kell enni az almával és pürével.
A pástétomhoz a sütőt előmelegítjük 150C fokra. A megtisztított csirkemájat aprítógépbe tesszük, és pürésítjük, de csak annyira, hogy kissé darabos maradjon. Egy nagy tálban összek...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet tálba szitáljuk, hozzáadjuk a margarint és a zsírt, majd az egészet összemorzsoljuk. Beleszórjuk a cukrot, vaníliás cukrot, sütőport, ráreszeljük a citromhéjat, hozzáadju...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA tojások fehérjét a sóval felverjük, a cukorral kemény habbá verjük. Egyenként adjuk hozzá a sárgáit, majd a vizet adagoljuk a masszához, végül a sütőporral kevert, szitált liszte...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA malacfejet 2 részre vágassuk el a hentesnél. A körmökkel együtt öblítsük jól le, és ha meg szükséges, tisztítsuk meg. Tegyük a gyömbért, a fokhagymákat, borsot, petrezselymet (sz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű