4 tojás sárgáját kikeverek 15 dkg cukorral habosra,majd adok hozzá 12 dkg zsírt,16dkg lisztet,sütőport, 2 kanál kakaó port,majd annyi tejet hogy piskóta szerű állaga legyen. Ezt sütőbe tolom,és 180 fokon tűpróbáig sütöm.
Sütés után ketté vágom, lekvárral kenem.A fehérjét gőz felett 12 kanál cukorral felverem.Csoki máz a teteje.
Lisztet margarinnal,porcukorral, vaníliás cukorral,szódabikarbónával összemorzsoljuk,hozzáadjuk a kakaót tojássárgákat,tejet,és összegyúrjuk.Két részre osztjuk,zsírozott,lisztezet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA margarint és a mézet tegyük egy edénybe, majd állandó kevergetés mellett olvasszuk fel. A porcukorhoz adjuk hozzá a tojássárgákat, majd keverjük alaposan össze. Ezután adjuk h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVeszek két tálat. Az egyikben összekeverem a száraz, a másikban habverő segítségével pedig a nedves hozzávalókat. Ha ezzel megvagyok, a száraz egyveleget két részletben hozzá ad...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Lereszelem az almát, hagyom lecsepegni. Majd utána hozzáadom a porcukrot, fél citrom héját, legalább fél citrom levét és a fahéjat 2. A lisztet összekeverem a sütőporral, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű