60deka liszt
10deka cukor
2,5deci langyos tej
3tojás sárgája
5deka élesztő
csipet só
10deka olvasztott margarin
Az élesztőt kis kanál cukorral langyos tejjel felfuttatom.A tojást a cukorral kikeverem,a margarint felolvasztom.Ha az élesztő felfutott a többi anyaggal együtt a liszthez adjuk és megdagasszuk ,kétszeresére megkelesztjük.Kelesztés után vékonyra kinyújtom és kiszaggatom .Forró olajba kisütöm.Egy vaníliás pudingot .,fél liter tejjel 1kanál cukorral megfőzöm.A fánkokat megtöltöm vele .én vékony csővel nyomtam a tésztába.Csokoládéba belemártottam
Ezután a vizet a margarinnal és a csipet sóval fel forraltam. Utána beletettem a lisztet,gyors mozdulatokkal keverem addig ameddig a tészta egy gombóccá összeáll, és elválik az ed...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta alapanyagait a mazsola és a dió kivételével egy edénybe tesszük és robotgéppel összedolgozzuk. Amikor a tészta teljesen sima belekavarjuk a vágott diót és a mazsolát, majd...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA joghurtot elkeverjük a zselatinnal, felmelegítjük, de nem forraljuk, majd kihűtjük. Tetszés szerinti gyümölcsöt, konzervet, vagy befőttet darabolunk bele, ha lehet a joghurtnak m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű