2 kisebb vöröshagymát összekockáztam, két gerezd szeletelt fokhagymával olajon megpároltam.
5 szép piros, érett paradicsomot , mint az almát, meghámoztam, (lehet forró vízbe dobni és lehúzni a héját ) kockára vágtam.
Rátettem a hagymára és nagy lángon elkezdtem főzni. Addig főztem, míg szét nem esett a nyers paradicsom.
Fővés közben tettem hozzá saját főzésű ketchupot, sót, kis cukrot és oregánót.
A húst külön pirítottam meg, és kevertem a paradicsomhoz.
Elkészítés: 1. Egy tésztaszűrőt kibélelek csak erre használatos, lehetőleg lenvászon konyharuhával, vagy laza szövésű pamutvászon, muszlin darabbal. 2. Beleborítom a tejfölt. 3....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés Az élesztőt a langyos, cukros tejben felfuttatjuk. A liszthez adjuk a sót, a tojást, a kefirt és a felfuttatott élesztőt. A tésztát alaposan kidolgozzuk.Kiveszünk bel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű2 db nagy tojásfehérje 2 ek víz 1 zacskó snack mix Melegítsük elő a sütőt 160 °C-ra. Verjük fel a tojásfehérjéket 2 ek vízzel közepes/kemény habbá. Forgasd bele a snack m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű