Massza: 1/2 kg darált hús,2 tojás,petrezselyemzöld,egy kisebb hagyma megdinsztelve,só,bors és zsemlemorzsa.
Töltelék: szeletelt sonka, lapka sajt, párolt fokhagymás spenót.
Külső: szeletelt bacon
A masszát bekeverem,a spenótot fokhagymával,sóval megpárolom.
Alufóliára kis zsírt kenek,erre fedésben lerakok bacon csíkokat,rásimítom a masszát. Rápakolom a sonka és sajtszeleteket,végül a spenótot. Ügyesen feltekerem és a fóliába becsavarom. Kb. 40-60 percig sütöm,végén pirítom.
Főttkrumpli-spenóttal,rizzsel,zöldségekkel,salátákkal,főzelékkel tálalható.
G
Elkészítési idő:Ha befűszereztük az oldalast 1-2 órára tegyük be a hűtőbe. A zöldségeket nagy darabokra szeleteljük. A tepsiben elrendezzük úgy, hogy a húsok legyenek felül a zöldségek alul,...
Elkészítési idő: 200 percA húst megtisztítjuk az inaktól, esetleges csontoktól. Sóval és tört színes borssal átdörzsöljük, beletesszük egy sütőzacskóba. Mellérakjuk a darabokra vágott hagymát, fokhagymát...
Elkészítési idő: