Massza: 1/2 kg darált hús,2 tojás,petrezselyemzöld,egy kisebb hagyma megdinsztelve,só,bors és zsemlemorzsa.
Töltelék: szeletelt sonka, lapka sajt, párolt fokhagymás spenót.
Külső: szeletelt bacon
A masszát bekeverem,a spenótot fokhagymával,sóval megpárolom.
Alufóliára kis zsírt kenek,erre fedésben lerakok bacon csíkokat,rásimítom a masszát. Rápakolom a sonka és sajtszeleteket,végül a spenótot. Ügyesen feltekerem és a fóliába becsavarom. Kb. 40-60 percig sütöm,végén pirítom.
Főttkrumpli-spenóttal,rizzsel,zöldségekkel,salátákkal,főzelékkel tálalható.
Egy edénybe beleöntjük a fél deci olajat és az apróra vágott szalonnát,miután megpirult ,kiszedjük a pörcöt és hagymát pirítjuk,majd belerakjuk az apró kockákra vágott húst ugy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát meg pucoljuk és apróra vágjuk, az olajon meg dinszteljük. Közben megmossuk a húst , lecsepegtetjük, felszeleteljük, ha a hagyma kész hozzáadjuk a húst és addig dinsz...
Elkészítési idő: 1 - 30 perc Nehézség: KözepesA hagymát apróra vágjuk, kevés olajon megdinszteljük, megszórjuk őrölt paprikával, felöntjük kevés leves alaplével. Közben szeletsütőben kisütjük a kiklopfolt hússzeleteket. A h...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben tesszük érlelődni. Másnap a zsebecskékbe vastagabbra szelt sajtot, bacon szalonnát, kolbász karikákat és vöröshagyma...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes