1-1,5 kg-os egybe karaj
3 gr. zúzott fokhagyma
só
majoranna
bors
pirospaprika
olivaolaj
20 dkg edami sajt szeletelve
1 db kaliforniai paprika szeletekre vágva
1 fej vöröshagyma felezve,szeletelve
10 dkg szeletelt bacon
apróra vágott petrezselyem
A karajt 2 ujjnyi távolságban bevagdossuk a feléig,majd a kés hegyével a szélét meghagyva a közepére zsebet vágunk. A zúzott fokhagymát tálba tesszük,sóval,fűszerekkel, olajjal összekeverjük és lekenjük vele a hús minden részét.
Majd a zsebekbe dugunk egy-egy sajtot,paprikát,hagymát,bacont.
Megszórjuk petrezselyemmel.
2.5 óráig sütjük 200 fokon.
A 1,5 cm vastag szeletekre vágott hús széleit egy kés hegyével megszurkáljuk, majd a hússzeleteket (anélkül, hogy átfednék egymást) egy edénybe fektetjük, ráöntjük a bort, és...
Elkészítési idő:A bacon szeleteket fektessük a bambuszlapra, majd kenjünk rájuk előre, ízlés szerint fűszerezett darált húst, ezután vágjunk mindegyikre egy-egy szelet sajtot. Ez utóbbi legjobb, h...
Elkészítési idő: 30 perc1 A sertéshúst ledaráljuk, rányomjuk a fokhagymát. 2 A vöröshagymát felaprítjuk, kevés olajon megfonnyasztjuk, majd a húshoz adjuk. 3 A rizst félig megfőzzük, és azt is a húshoz ad...
Elkészítési idő: 120 perc