1-1,5 kg-os egybe karaj
3 gr. zúzott fokhagyma
só
majoranna
bors
pirospaprika
olivaolaj
20 dkg edami sajt szeletelve
1 db kaliforniai paprika szeletekre vágva
1 fej vöröshagyma felezve,szeletelve
10 dkg szeletelt bacon
apróra vágott petrezselyem
A karajt 2 ujjnyi távolságban bevagdossuk a feléig,majd a kés hegyével a szélét meghagyva a közepére zsebet vágunk. A zúzott fokhagymát tálba tesszük,sóval,fűszerekkel, olajjal összekeverjük és lekenjük vele a hús minden részét.
Majd a zsebekbe dugunk egy-egy sajtot,paprikát,hagymát,bacont.
Megszórjuk petrezselyemmel.
2.5 óráig sütjük 200 fokon.
A húst megmossuk, kiklopfoljuk és befűszerezzük. A hagymát, bacont felkockázzuk, a gombát megpucoljuk, megmossuk és felaprítjuk. Kevés olajon megdinszteljük a hagymát, amikor...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűAz oldalast a csontok mellett felszeleteltem A fuszerekkel,soval,borssal,aprora zuzott fokhagymaval jol bedorzsoltem,es hagytam allni kb. fel orat Egy serpenyobn olajat ontottem,...
Elkészítési idő: 1 ora Nehézség: KözepesA hagymát apróra vágva kevés kacsazsíron megpirítjuk. Ha már nem forró, belekeverni a pirospaprikát. A húsmasszához hozzáadni minden alkatrészt és jó alaposan összedolgozni. A sajt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst felszeleteljük, majd sózzuk borsozzuk és felhevített olajon teflonserpenyőben mindkét oldalát elősütjük. Ezt követően vízzel felengedjük és fedő alatt puhára pároljuk. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű