1-1,5 kg-os egybe karaj
3 gr. zúzott fokhagyma
só
majoranna
bors
pirospaprika
olivaolaj
20 dkg edami sajt szeletelve
1 db kaliforniai paprika szeletekre vágva
1 fej vöröshagyma felezve,szeletelve
10 dkg szeletelt bacon
apróra vágott petrezselyem
A karajt 2 ujjnyi távolságban bevagdossuk a feléig,majd a kés hegyével a szélét meghagyva a közepére zsebet vágunk. A zúzott fokhagymát tálba tesszük,sóval,fűszerekkel, olajjal összekeverjük és lekenjük vele a hús minden részét.
Majd a zsebekbe dugunk egy-egy sajtot,paprikát,hagymát,bacont.
Megszórjuk petrezselyemmel.
2.5 óráig sütjük 200 fokon.
1. A kétféle hagymát és a fokhagymát felkockázom, majd olajon megpirítom. 2. Hozzáadom a csíkokra felvágott húst, majd fehéredésig pirítom. Én sertés húst használtam, de csirke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: Fasírt hagymában, parázson sütve A fasírtot a leveleire szedett hagymába tesszük. Körbetekerjük a bacon szalonnával, majd alufóliába csomagoljuk. Ha elkészültek a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darált húst egy tálba teszem. Hozzámorzsolom a beáztatott és kinyomkodott zsemlét, ráütöm a tojásokat, sózom, borsozom, hozzáadom a lekapart csirkemájat, majorannát, finomra vágo...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Könnyű1. A tarját négy szeletre vágjuk, gyengén kiverjük, egy éjszakára sós, borsos, fokhagymás tejbe áztatjuk és hűtőbe rakjuk. 2. Sütés előtt kivesszük a húsokat, jól lecsurgatjuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz