Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Kocsonya lassú főzőben


Írta:

Elk. idő: 8 óra
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


-3 db köröm felvágva
-3 db fül kockázva
-3 db farok kis darabokra vágva
-2 db sárgarépa
-1 db zöldség
- 1 fej vöröshagyma egészben
- 1 db paradicsom ketté vágva
- 1 db tv paprika, ketté vágva, csumázva
-3 csapott evőkanál házi vegeta
-1 evőkanál egész bors
- Hideg vízzel felöntve, amennyi a főzőbe belefér

Elkészítés:


Az alapanyagokat a lassú főzőbe elhelyezem, fűszerezem, és felöntöm annyi vízzel, hogy az edény tele legyen.
Nyolc óra múlva amikor elkészült,a húst kiveszem, és kocsonyás tálakba rakom. A levet átszűröm, felöntöm vele a húst.
Ízlés szerint a zöldségből is lehet bele tenni.

Kinek a kedvence ez a recept?


Erika
favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Tünde
Brassói aprópecsenye
Brassói aprópecsenye

A szűzpecsenyét 2 cm-es kockákra vágjuk. Olajon sóval, borssal, majorannával és a zúzott fokhagymával fedő alatt puhára pároljuk, majd zsírjára sütjük. Ha szükséges, időközben kevé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Fokhagymás-fűszeres sült oldalas
Fokhagymás-fűszeres sült oldalas

Elkészítés: Az oldalast megmossuk és összevágjuk kisebb darabokra. Sózzuk, borsozzuk, ízesítjük fűszervarázzsal, zúzott fokhagymával. Egy tepsiben tesszük zsír, és egy kis víz h...

Elkészítési idő: 2-óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: keria
Hortobágyi húsos palacsinta
Hortobágyi húsos palacsinta

Sós palacsinta tésztát készítünk, és kisütjük. A darált húst sóval, borssal és zúzott fokhagymával ízesítjük, és vajon megpároljuk. Ha szükséges, kevés alaplevet öntünk alá. A vörö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Darált - Erdélyi rakott káposzta - OK
Darált - Erdélyi rakott káposzta - OK

1. Olajon megpirítom a hagymát, rádobom a darált húst, a felkarikázott kolbászt, a felaprított fokhagymát és fehéredésig sütöm. 2. Amikor levet enged, megpaprikázom, sózom, bor...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk