700-800 g Sertéshus
1db Zitrombol nyert citromlé
1 db citrom fölvágva
14 db közepes fokhagyma gerezd
150 ml olivaolaj
öröltfekete bors
petrezselyem kb egy csokor
eröspaprika
50 ml fehérbor
2 közepes wöröshagyma
1 pupos evökanál Oregano
1 evökanál kakukfü
só
A sertéshúst szeletekre vágjuk.
Elkészítjük a páclevet, majd bepácoljuk a felszeletelt húst.
Kb 5-6 órát pácoljuk.
Sütöben sütjük vagy grillezzük.
A hagymat aprora, a hust kissebb kockakra vagjuk. Olajon a hagymat uvegesre paroljuk, hozzadjuk a felkockazott hust, es egyutt kavarjuk ameddig a hus kifeheredik. Fuszerezzuk: so...
Elkészítési idő: 60 percRecept: a tarját besózzuk, hirtelen serpenyőben elősütjük, majd kizsírozott tepsibe tesszük. 1 kg gombát hagymával puhára pirítunk, sóval és fehérborssal ízesítjük. A gombaragut a...
Elkészítési idő:A hagymát felaprítom, a húst csíkokra vágom. Egy kis olajon dinsztelem a hagymát, majd hozzáadom a húst sózom borsozom, míg ki nem fehéredik a hús kevergetem. Majd hozzáadom a 3...
Elkészítési idő: