ll
4 kanál mogyoróvajat, 4 kanál mézzel, 1 teáskanál fahéjjal és egy csipet vanília maggal összemelegítettem, majd belekevertem két bőgre zabpelyhet és egy kevés összevágott diót, mandulát és mogyorót és kókuszreszeléket.
Az igazság az, hogy ennek körülbelül a négyszerese mennyiséget csináltam, ezért nehéz megadni a magok arányát. Amennyire szereted, vagy amennyi van otthon.
A szárazanyagokat összeforgattam a fűszeres édes szósszal és egy sütőpapírral kibélelt tepsibe betettem a forró sütőbe 200 fokra. Néhány percenként átkavartam és készre sütöttem. Minél szellősebben van a tepsiben, annál gyorsabban megsül majd. Amikor kihült hozzá lehet keverni aszalt gyümölcsöket, vagy csokolédá forgácsot.
Nagyon finom és ropogós lesz a sütés után. Nem lehet abbahagyni, olyan finom.
Jól összedolgozzuk a kakaós „tésztát”. A töltelékhez valókat habosra kikeverjük. Ezután egy darab Folpackot vágunk le, kiterítjük az asztalra. A tésztát nyújtófával kb. 1 cm va...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kivajazott tepsit ostyalappal kibéleljük . 6 tojásfehérjét habosra keverünk 25 dkg cukorral. Hozzáadjuk 4 tojás sárgáját, 4 kanál zsemlemorzsát, 20 dkg darált diót és fél c...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű180 fok kb:10 -18 perc vagy 150 fok 10 perc és 100 fok 20 perc
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszegyúrjuk az összetevőket majd kúp alakokat formázunk. A gabonapelyheket beletűzdeljük alulról felfelé indulva, porcukorral hintjük. Tálalásig hűtőbe tesszük. Ebből a menny...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű