Tészta:
6 tojasfeherje hab,
6 tojasarga,
15 dkg cukor,
15 dkg dio,
3 ek. liszt,
1 ek griz,
sütőpor
Krém:
20 dkg vaj,
20 dkg porcukor,
3 kanál ness kávé
A felsorolt rendben kavarom a tésztát és vajazott-lisztezett tepsiben megsütöm .
A krémhez habosra kavarom a hozzávalókat.
Miután kihűlt a tészta (a tepsiben), rákenem a krémet, majd a tetejére hideg csokimázt csepegtetek, mert nem nagyon lehet a krémre kenni
A tészta hozzávalóit összekeverjük, és sütjük. Mikor kihűlt kettőbe vágjuk. Az egyik felét elmorzsoljuk. A krémhez a baracklekvárt és a cukrot megfőzzük 2,5dl vízben, mikor kihűlt...
Elkészítési idő:Az almákat meghámozom, eltávolítom a magházat, majd lereszelem és hozzáadom a cukrot és a fahéjat. Ha sok levet enged, akkor kicsavarom, mielőtt a tésztára teszem. A lisztbe egy m...
Elkészítési idő:A lisztet, a darált mandulát, vagy diót, a porcukrot, a vajat és az aromát egy tálba tesszük, meggyúrjuk a tésztát. Fóliával lefedjük és egy órára hűtőbe tesszük, majd lisztezett f...
Elkészítési idő: