Tészta:
6 tojasfeherje hab,
6 tojasarga,
15 dkg cukor,
15 dkg dio,
3 ek. liszt,
1 ek griz,
sütőpor
Krém:
20 dkg vaj,
20 dkg porcukor,
3 kanál ness kávé
A felsorolt rendben kavarom a tésztát és vajazott-lisztezett tepsiben megsütöm .
A krémhez habosra kavarom a hozzávalókat.
Miután kihűlt a tészta (a tepsiben), rákenem a krémet, majd a tetejére hideg csokimázt csepegtetek, mert nem nagyon lehet a krémre kenni
Két cipót kinyújtjuk megkenjük lekvárral, a két oldalát feltekerjük középen újnyi helyet hagyva a tölteléknek.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A narancsot meghámozzuk, majd nagyobb kockákra vágjuk és pépesítjük. A magokat kiszedjük, ha esetleg vannak benne. A gyümölcspéphez adjuk a cukrot és a dzsemfixet,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElektromos habverővel felvertem a tojást a sóval, jó habosra, lassan hozzáadagoltam a forró vizet, majd a kefirt, közben tovább habosítottam. Egy mélyebb edénybe szitáltam a liszte...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojás sárgákat a cukorral elkeverjük, beletesszük a vajat, lisztet, a tejet és a tojások fehérjéből vert kemény habot. Palacsintasütőben, forró olajban a palacsintáknak csak az...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű