Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Ischler


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Tészta: 30 dkg liszt, 25 dkg margarin, 1 tojas, 1/2 sutopor, 10 dkg porcukor

Krem: 20 dkg cukor, 2 ek kakao, 2 kk rum, 4-5 tojas, 25 dkg mrgarin

hideg csokimaz: 15 dkg porcukor, 2 ek kako, 1 ek olaj, 3 ek lobogo viz

Elkészítés:


a teszta hozzavaloit osszegyuro, es kis karikakat /csillagokat/viragokat- kinek hogy vagok
akremhez a cukrot, kakaot, rumot v eszencet, tojasokat osszekavarom es fozom allando kavaras mellett mig vastag lesz. majd hozzaadom a 25 dkg margarint.

Trükkök, tippek, praktikák:


nekem 1 adag kremhez kell 2 adag teszta.

Ischler

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Mézeskalács bonbon avagy cake pop recept
Mézeskalács bonbon avagy cake pop recept

1.Kávédarálón ledaráljuk a mézeskalácsot vagy puszedlit. 2.Két, három részletben adjuk a lekvárt a darálékhoz (a lekvár sűrűségétől is függ, hogy végül mennyit fog felvenni a morz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Red Velvet Cupcakes
Red Velvet Cupcakes

A sütőt előmelegítjük 175 C fokra. Előkészítjük a muffinsütő formát. Összekeverjük a lisztet, sütőport, sót, kakaóport. Robotgéppel a vajat kikeverjük, hozzáadjuk a cukrot, és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Kétszínű epreske
Kétszínű epreske

Az epret alaposan megtisztítjuk, a zöld részeket eltávolítjuk, (ha nagyobb szemek, akár ketté is vághatjuk) és kicsit hagyjuk lecsöpögni. A sütőt előmelegítjük, a tepsit (38*22 cm)...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Foszlós kalács- hatos fonattal
Foszlós kalács- hatos fonattal

Ha kézzel vagy kézi mixerrel dolgozunk, akkor a fél deci langyos tejet keverjük el egy teásaknál cukorral, morzsoljuk bele az élesztőt, adjunk hozzá egy-két evőkanál lisztet, és te...

Elkészítési idő: 1 óra 15 p
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk