100 gramm mandulaliszt
100 gramm porcukor
100 gramm kristálycukor
80 gramm tojásfehérje
A mandulalisztet és a porcukrot átszitálom. A tojásfehérjét a kristálycukorral kemény habbá verem, majd beleforgatom a mandulalisztbe. Habzsákból sütőlapra nyomom. 10 perc alatt megsütöm.
A sütőt előre melegítem 120 fokra.
3 percig nyitott sütőajtónál szárítom.
6 - 7 percig zárt sütőben, de alacsony fokra állítva sütöm. Újabb 2 perc nyitott ajtónál sül még.
Robotgéppel kb. 5 perc alatt habosra keverjük a tojást az édesítőszerrel, majd hozzáadjuk a vizet és az olajat. Kézi habverővel óvatosan beleforgatjuk a kakaós, sütőporos barnarizs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almát reszeld le kisebb lyukú reszelőn, és szórd meg fahéjjal. Egy tálban vegyítsd a száraz hozzávalókat, tehát a zablisztet, a sütőport és a sót. Egy másik edényben jól keverd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrom, és 30 percig pihentetem. A tésztát 4 részre osztom, majd 4 lapot nyújtok belőle. Tepsi hátán, 165 fokon kb. 12-15 perc alatt megsütöm. A töltel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a sütőporral elvegyítjük. A tojást habosra keverjük és hozzáadjuk a cukrot, valamint a tejet és az olajat is. Végül az egészet elkeverjük. A muffinformákat kivajazzuk...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: Könnyű