- egy közepes zeller
- só, bors, fokhagymapor, cayenne bors, kurkuma
- kenéshez olivaolaj
- csirkemell sonka
- kecskesajt tallérok
- 1 fej vöröshagyma
Mai gyors vacsim a hűtő átnézése után született meg. Szóval a zellerhasáb nálam most nyerő ötlet, egy újabb negyed vált rajongásom áldozatává. Aztán már csak "husit" kellett kitalálnom. Kis kecskesajt korongok csomagolódtak be pulykasonkába, alul-felül egy-egy szelet hagyma. Mivel a sonka kerek és kicsi volt, így két szelet lett végül fogpiszkálóval a sajt köré rögzítve. Aztán eszembe jutott, hogy tegnap kísérleti jelleggel csináltam fehér káposzta savanyúságot egy kis hagymával, és az a hűtőben várakozik. Nos nyilván nem puhult még meg túlságosan az ecetes lében, de már finom volt!
1. Egy turmixgében keverd össze az összes hozzávalót, leszámítva a kókuszreszeléket, körülbelül 30 másodpercig. 2. Azonnal tálalhatod a pina coladat. Szórd meg kókuszreszelékkel é...
Elkészítési idő: 7 perc Nehézség: KönnyűA liszteket összekeverjük a sütőporral a kókuszreszelékkel a hígított tejföllel és a többi hozzávalóval. Simára kikeverjük kézi habverővel, papírkapsznikba beletöltjük az apróra da...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük. A sárgáját az eritrittel és a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a vanília aromát, a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű