25 dkg cukor
4 egész tojás
5 dkg vaj vagy 1 dl olaj
kevés fahéj
40 dkg reszelt alma
40 dkg liszt
1 csomag sütőpor
1.) A cukrot, a tojásokat, az olajat, a fahéjat habosra keverjük. Beledolgozzuk az almát és a sütőporos lisztet.
2.) Sütőpapirral bélelt sütőlemezbe öntjük. 180 fokos sütőben tűpróbáig sütjük. ( Az alma miatt hosszabb sütésidőre számíthatunk)
A kész masszába keverhetünk beáztatott, kicsi liszttel megszórt mazsolát. Tetejére szórhatunk durvára szelt cukros diót.
A tojásokat egészben felverjük, tovább kavarjuk az 1 bögre porcukorral, olvasztott vajjal. Hozzáadjuk a tejet és a sütőporral elkevert réteslisztet. A kivajazott tepsibe simítju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA masszát villával szétnyomkodtam, majd hozzáadtam a csokit /olvasztva/ elkevertem, majd hozzáadtam a a tojások sárgáját, a vajat, a lekvárt, majd ezt elkeverve hozzáadtam a liszte...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEzeket összekeverve, nokedli szerű tésztát kapunk! Muffin papírsütőbe adagoljuk a tésztát, 200 C-on megsütjük. Utána levágjuk a kalapját, félretesszük. Egy Oetker vaníliás puding...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűAz adott hozzávalókból rugalmas tésztát gyúrunk. (Először a száraz összetevőket alaposan elkeverjük egy tálban, majd a nedves hozzávalókat tesszük bele.) Cipóvá formáljuk, befóliáz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Nehéz