Diós piskóta : 5 tojás sárgáját 30 dkg cukorral, 10 kanál vízzel habosra kavarunk. 20 dkg lisztet, 10 dkg darált diót, 1 sütőport és az 5 tojás habbá vert fehérjét hozzákavarjuk ( 26 cm átmérőjű tortaforma , vagy 22x 32 tepsi) Forró sütőbe, majd mérsékeljük .
A karamellszósz: a cukrot felolvasztjuk és hozzákeverjük a vajat. Állandó keverés mellett felolvasztjuk és hozzáadjuk a habtejszínt. Felforraljuk és hagyjuk alaposan kihűlni. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A mandulát és mazsolát aprítógépben őröltem meg, majd a kakaóporral együtt, lágyabb, puha masszává gyúrtam össze. 2. Egy kerek jénai tálat folpakkal béleltem ki, és egy kevés o...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA puncsszeletet az alábbiak szerint készítsük el: először csináljuk meg a tölteléket, amelyhez hagyományos módon piskótát sütünk négy tojásból, négy evőkanál cukorból és négy evők...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehézelkészítés Kemény tészta elkészítése: A sütőport elkeverjük a lisztben, majd hozzáadjuk a maradék hozzávalót, és egyenletes tésztává gyúrjuk. Egy keményebb jellegű tésztát...
Elkészítési idő: 2 Nehézség: Könnyű