10 dkg keserű csokoládé 1 tk kókuszolaj 2 evőkanál chiamag 3 csipet nagy szemű só néhány csepp édesítő (ezt nyugodtan el is hagyhatod)
1. Törd darabokra a csokoládét, olvaszd fel vízgőz fölött. 2. Keverd el benne alaposan a kókuszolajat és az édesítőt. 3. Végül add hozzá a chiamagot. 4. Az elkészült masszát oszlasd el egyenletesen egy szilikonos sütőpapíron és hintsd meg a sóval.5. Tedd a hűtőbe, amíg teljesen megszilárdul. 6. Vágd vagy törd megfelelő darabokra az elkészült nasit.
Tisztítsd meg a csirkemájat. Vágd le róla a szívet ha azzal együtt van, az inas-eres részeket, és vágd ketté olyan darabokra, amik természetesen adják magukat a csirkemájból. Te...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA tésztát összegyúrjuk, majd két szilikonos zsírpapír közt nagyon-nagyon vékonyan kinyújtjuk. A vékony tésztát háromszögekre vagdossuk, és forró kókuszolajos palacsintasütőben min...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: a bacont a vajon kiolvasztjuk, hozzátesszük a felaprított zöldségeket, puhára pároljuk, majd beletesszük az apróra vágott sonkát. Öt perc után hozzákeverjük a mascarpon...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűZsemle elkészítés: A hozzávalókat berakjuk a kenyérsütő gépbe úgy, hogy a folyékony anyagok kerülnek alulra a cukorral és az élesztővel, erre pedig a liszt. Elindítjuk a dagasztópr...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes