25 dkg darált dió
20 dkg cukor (esetleg 25 , izlés szerint )
2 tasak vaníliás cukor
2 dl tej, vagy tejszín
2 evőkanál liszt
15 dkg vaj, ( margarin)
A diót egy vajjal ( margarinnal ) kikent teflonban odateszem és állandó kavargatás mellett kicsit megpiritom! A cukrot a tejjel ( tejszínnel ) van. cukorral 2 kanál liszttel összekeverem és a piritott dióra öntöm és állandó kavargatás mellett összefőzöm ( kb 5 perc )... félig kihűtöm és akkor keverem hozzá a 15 dkg vajat ( margarint ) amikor teljesen kihűlt megtöltöm a tortát , és
ezzel is vonom be (.izesithetem rummal, vagy aromával. sütöben is megpirithatom darálás előtt a diót )
sárgáját, lisztet, sütőport cukrot, vizet habosra keverjük. fehérjét habként hozzákeverjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Schritt Für die Heidelbeertorte als Erstes die Zutaten vorbereiten. 2. Schritt Den Boden der Springform mit Backpapier auskleiden und bereitstellen. 3. Schritt Für den...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: 165 fokra előmelegítjük a sütőt és kivajazunk egy 20×20 cm-es formát. A lisztet keverjük el a kakaóporral. A tojások fehérjéit verjük kemény habbá. A vajat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót áttörjük, hozzáadjuk a porcukrot és a citromhéjat, majd a margarinnal habosra keverjük. A tejszínből kemény habot verünk. A tejet felmelegítjük, hozzáadjuk a zselatint, és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű