2 fej hagymát apróra vágok és zsíron megdinsztelem. A nokedlit megforgatom benne. Jénaiba öntöm. A tetejére szórok egy kis apróra vágott prított bacont.Főzőtejszínt kikeverek 2 tojással, reszelt sajttal. A nokedlire öntöm, és sütőben pirosra sütöm.
Tejszín helyett lehet tejfölt.. és még a végén a tetejére lehet rápirítani sajtot ..
gyurom,kelesztem majd forró olajba sütőm
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felaprított vöröshagymát kis olajon elkezdem pirítani, majd hozzáadom a darált húst, és fehéredésig sütöm. Utána mehet hozzá a lereszelt sárgarépa, a paradicsomszósz, a fokhagym...
Elkészítési idő: 0,5 óra Nehézség: KönnyűA lisztet elkeverem a sóval, belemorzsolom az élesztőt, majd hozzáadom a víz felét, és folyamatos keverés közben a másik felét is. Mikor összeállt, deszkára borítom, és gyúrni kezd...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA szalonnát apró kockákra vágom, és zsírjára sütöm, majd kiszedem a tepertőt egy tányérra. A túrót villával összetöröm a tejfölt elkeverem. A leszűrt zsír felét egy tálba önt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű